3 eksenli ve 4 eksenli CNC makinesinde eğimli özellikler

0
M
0

Merhaba, 4 eksenli bir CNC makinesinin ne zaman eğimli özelliklerin işlenmesi için gerekli olduğunu daha iyi anlamaya çalışıyorum. 3 eksenli bir makinenin bazı eğimli kesimleri gerçekleştirebildiğini biliyorum, ancak belirli tasarımların daha karmaşık geometriler için 4 eksenli bir makine gerektirdiğini duydum. Bir 3 eksenli makinenin baş edemediği ve bunun yerine neden 4 eksenli bir makinenin gerektiği konusunda eğimli özellikler veya şekiller hakkında belirli örnekler verebilir mi? Bu nüans hakkındaki her türlü bilgi veya detayı takdir ederim.

Automatically translated from: English
See original
3 eksenli ve 4 eksenli CNC makinesinde eğimli özellikler
Bilgileriniz:

Önerilen Konular

Konu
Yanıtlar
İzlenme
Etkinlik
Kaynaklı bir çekme kancının FEA
Merhaba! S355 çelik boru ve 8 mm plakalar kullanılarak yapılan bir off-road aracı için kaynaklı bir çekme kancı üzerinde yardıma ihtiyacım var. Off-eksen kuvvetleriyle 3.500 kg çekme yükünü kaldırabilmeli. ANSYS'de, kaynak ayaklarında yüksek gerilim... Daha fazla oku
L
R
1
25
Nis 10
Kompakt robot kolunun dişli kutusu için en iyi dişli düzeni
Merhaba,Bir robot kol için kompakt bir dişli kutusu üzerinde çalışıyorum ve en iyi dişli kurulumu konusunda tavsiyeye ihtiyacım var. Kol aralıklı yükler görüyor, çıkıştaki maksimum tork 15 Nm ve yaklaşık 25:1 azaltma ihtiyacım var.... Daha fazla oku
R
M
2
39
Nis 16
Bir çizimde helicoils veya insertleri nasıl belirtiriz?
Merhaba,Alüminyum parçamın güçlendirilmiş dişlere ihtiyacı var, bu yüzden Helicoil veya belki de makineci daha iyi bir öneriye sahipse başka bir tür insert kullanmayı düşünüyorum (parçamı dış bir üretici tarafından üreteceğim). Şu anda, cıvata özelliğini... Daha fazla oku
M
0
51
Mar 27
2 mm paslanmaz çelikte derin C-kanal
Herkese merhaba, bir sac metal tasarımı üzerinde çalışıyorum ve 2mm paslanmaz çelik (304) içinde bir C-kanal oluşturmaya çalışıyorum. Derinlik 50mm ve bükme ile ilgili sorun yaşayıp yaşamayacağımı merak ediyorum - geri yaylanma, çatlama veya... Daha fazla oku
E
R
M
2
74
Mar 27
6mm çapında bir dübel bu deliğe sığar mı?
Merhaba, 6mm ahşap dübel tutmaya yönelik FDM 3D baskılı bir delikli bir parça tasarlıyorum, ancak baskı toleransları ve malzeme çekmesi nedeniyle gerçek uyumdan emin değilim. Delik, CAD'de 6mm olarak modellemiştir, ancak FDM yazıcıların genellikle... Daha fazla oku
b
1
86
Mar 14